21 Temmuz 2014 Pazartesi

King`s daughter Soo Baek Hyang



Adı: King`s daughter Soo Baek Hyang
Yıl: 2013
Tür: Tarihi, Dram, Romantik
Bölüm: 108 (her bölmü 30 dakika)

Paekche de Kral Moo Ryoung`un döneminden başlayan bir tarihi dizi.  Veliaht prens Myongnong`u seven prenses Soo Baek Hyang ve kraliyet ailesinin başından geçen hikayeleri anlatıyor.


Prenses Soo Baek Hyang (Seol Nan)


Kralın kızı olduğundan habersiz bir şekilde bir köyde ailesiyle huzurlu ve mutlu bir hayat sürerken annesi ve komşuları prens Jinmu tarafından öldürülür. Babasıysa ağır yaralanar. Ondan sonra küçük kız kardeşi Seol Hee`le birlikde kaçarlar. Annesi ölüm yatağındayken Seol Hee`ye ablasının kralın kızı olduğunu söylemişdi (yanlışlıkla). Seol Hee de yılan kardeş ablasına ihanet etdi ve onu yarı yolda bırakdı. Saraya giderek Preses Soo Baek Hyang olduğunu söyledi ve prenses unvanını aldı. SAHTE PRENSES SENİ! Ama bişey söyleyiyim mi şu yılan kardeşin sayesinde Seol Nan Veliaht prensle tanışdı :)) Veliaht prens Seol Nan`ı Paekcheye götürür ve gizli gruba dahil eder. Gizli gruba dahil olmak için neler yapmadı kız o bölümleri tam bir komediydi :D Hatırladıkca gülesim geliyor :D Sonra Seol Nan Veliaht prense aşık olur.

Seol Hee


YILAN SENİ!! Allah böyle bir kardeşi benden uzak tutsun (tutmuş zaten :D) Aslında önceleri çok iyi abla-kardeşdiler ama sonra... Seol Hee`nin gözü hep yükseklerdeydi zaten. Bide dizide dakika başı Soo Baek Hyang çok güzel diyolardı bunun neresi güzel yaa her yeri estetik :D :D Estetik güzeli bu kız :D Neyse yine sinirlerim tavan yaptı. Zaten sonda aklını kaçırdı yılan.

Veliaht prens Myung Nong


İşde Seo Dong Yo`dan kalma aşkım :D Orda da Veliaht prensdi çok yakışıyor ona bu rol :) Veliaht prensin de kaderi çok karmaşıkdı. Aslında ölen kralın oğluydu. Ama Kral hem kendi oğlu hem de Veliaht prens zarar görmesin diye yerlerini değişdi.  Yani aslında Veliaht prens Myung Nong prens Jinmu, Prens Jinmu da Veliaht prens Myung Nong. Bu yüzden Seol Nan`la aşkları az zarar görmedi. O bölümleri hatırlamak bile istemiyorum :(( Ama çok çalışkandı Veliaht prens. Ülkesi herşeyden önde gelirdi.

Prens Jinmu


Kendisi kadınlarla daha çok ilgelenirdi ama içden içe çok acı çekerdi.Kralı seviyordu ama bunu kendisinin bilmesine izin vermiyordu. Ölen kralın babası olduğunu düşündüyü ve Kral Moo Ryung yüzünden öldüyünü düşündüyü için kraldan intikam almak istiyordu. Bu yüzden de Seol Nan`ın ailesini katletdirdi. Aslında ben Jinmuyu da çok sevmişdim. Bir ara ölücek sanmışdım da çok ağlamışdım :D



Chaewa`nın (Seol Nan`ın annesi) kör olduğu an :((((


Yılan saraya adım atdı :D


Chaewa



Seol nan ve Seol Hee`nin annesi. Çok iyi bir kadındı hem de çok güzeldi. İlk bölümleri kralın ve  Chaewa`nın aşklarını anlatıyordu. Ama sonra babası Baekga merhum kralı öldürdü. Ve yeni kralda ona kendisini öldürmesi için zaman tanıdı. Chaewa hamileydi o zaman. O da kendisini öldürmek istedi ama Kuchon kurtardı onu. Evini yakmışlardı. Yangından zor kurtuldular ikisi.

Kuchon

Seol Hee`nin babası, Seol Nan`ın üvey babası. İlk kez eve baskın olduğunda Chaewa öldü ama Kuchon ölmedi sonra ikinci kez yine Jinmu tarafından öldürüldü.
İşde burda öldü. Ne kadar ağladım burda. Bide annesi öldürüldüyünde çok ağlamışdım.






































Setden kareler














Harika bir ost


Neyse arkadaşlar çok yazdım. Eğer yazmaya devam edersem çok kalıcam burda hele o şirin mi şirin tatlı mı kraliçemiz, kalın kafa ajushimiz, osuruklu ajushimiz, kalın kafanın karısı, bide orda şirin bir velet vardı onlardan yazarsam akşama kadar burdayım :D Vary bu dizi kaçmaz arkadaşlar. Mutlaka mutlaka mutlaka izleyin :) Bye bye :))

3 yorum:

  1. ellerine saglık Yagmurummm..harika olmuş...tekrar izliyecegim...dizi ostu çok güzel sözlerini bulalım mı....ve sanırım biraz ostlarımız az....ama hint & kore karışımı harika....:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ellerine sağlık çok süper olmuş emeğine sağlık:)

      Sil
  2. cok guzel bir dizi :) ellerine saglik :)

    YanıtlaSil